Tässä asiaa testistä perusteltuna...
---
Testimme suorittavalla St. Olavsin sairaalalla on ISO/IEC 17025 sertifikaatti.
Täältä selviää mitä tämä ISO-merkintä tarkoittaa:
http://en.wikipedia.org/wiki/ISO/IEC_17025
http://www.stolav.no/no/System/Hjelp-til-publisering-i-EPiServer/Funksjoner/til-bokmerkesida/test-bokmerke-4nov/90241/
VINKKI: Kannattaa käyttää Google -kääntäjää, kun en mä ainakaan osaa norjaa! ;o)
---
Yksittäisten 11 rasvahapon täysi lineaarisuuden vaste (ts. komponenttien pitoisuus) saavutetaan kaasukromatografiassa C14 ja C24 huippujen välissä näytteiden 15-75 mikrogramman pitoisuusalueella. Uusi menetelmä on hyväksytty myös ravitsemustutkimukseen.
Veren rasvahappoprofiili kuvaa ruokavaliosta saatavia rasvoja ja tutkimukset ovat osoittaneet, että tällä on suora vaikutus ihmisen terveydentilaan. Rasvahappoprofiili kuvaa suoraan rasvojen määriä, joita elimistön on tuotettava soluihin ja kudoksiin sekä solun kalvoihin.
Uusi veren rasva-arvojen analysointimenetelmä soveltuu ravintotutkimukseen. 11 rasvahappoa ovat: palmitiinihappo (PA), steariinihappo (SA), oleiinihappo (OA), linolihappo (LA), alfalinoleenihappo (ALA), gammalinoleenihappo (GLA), dihomogammalinoleenihappo (DHGLA), arakidonihappo (AA), Eikosapentaeenihappo (EPA), dokosapentaeenihappo (DPA), dokosaheksaeenihappo (DHA)
---
Testimme suorittavalla St. Olavsin sairaalalla on ISO/IEC 17025 sertifikaatti.
Täältä selviää mitä tämä ISO-merkintä tarkoittaa:
http://en.wikipedia.org/wiki/ISO/IEC_17025
http://www.stolav.no/no/System/Hjelp-til-publisering-i-EPiServer/Funksjoner/til-bokmerkesida/test-bokmerke-4nov/90241/
VINKKI: Kannattaa käyttää Google -kääntäjää, kun en mä ainakaan osaa norjaa! ;o)
---
Yksittäisten 11 rasvahapon täysi lineaarisuuden vaste (ts. komponenttien pitoisuus) saavutetaan kaasukromatografiassa C14 ja C24 huippujen välissä näytteiden 15-75 mikrogramman pitoisuusalueella. Uusi menetelmä on hyväksytty myös ravitsemustutkimukseen.
Veren rasvahappoprofiili kuvaa ruokavaliosta saatavia rasvoja ja tutkimukset ovat osoittaneet, että tällä on suora vaikutus ihmisen terveydentilaan. Rasvahappoprofiili kuvaa suoraan rasvojen määriä, joita elimistön on tuotettava soluihin ja kudoksiin sekä solun kalvoihin.
Uusi veren rasva-arvojen analysointimenetelmä soveltuu ravintotutkimukseen. 11 rasvahappoa ovat: palmitiinihappo (PA), steariinihappo (SA), oleiinihappo (OA), linolihappo (LA), alfalinoleenihappo (ALA), gammalinoleenihappo (GLA), dihomogammalinoleenihappo (DHGLA), arakidonihappo (AA), Eikosapentaeenihappo (EPA), dokosapentaeenihappo (DPA), dokosaheksaeenihappo (DHA)