IBS on ärtyvän suolen oireyhtymä, vanhalta nimeltään
ärtyvä paksusuoli. Tällä keskustelupalstalla voit jakaa
omia kokemuksiasi, ruokavalio-ohjeita, hoitokeinoja
ja etsiä vertaistukea ja ystäviä.

Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.Foorumin säännöt

IBS-foorumi on suomenkielinen ärtyvän suolen oireyhtymää käsittelevä keskustelualue. Viestejä voi lukea rekisteröitymättä, mutta kirjoittaa vain rekisteröityneenä käyttäjänä. Rekisteröityminen ja foorumin käyttö on maksutonta.

Osallistuessasi keskusteluihin foorumilla sitoudut olemaan julkaisematta tietoisesti väärää, halventavaa, virheellista, loukkaavaa, vihamielistä, ahdistelevaa, yksityisyyttä häiritsevää taikka muutoin lain tai hyvän tavan vastaista sisältöä. Lisäksi sitoudut olemaan julkaisematta tekijänoikeuden alaista materiaalia ellet itse ole oikeuden haltija tai ole saanut materiaalin lähettämiseen omistajan lupaa.

Kokemuksia ja mielipiteitä tuotteista ja palveluista saa kertoa, mutta viestien kirjoittaminen mainostamistarkoituksessa on kielletty. Sivuilla esiintyvät mainokset eivät ole IBS-foorumin valitsemia.

Ylläpidolla on oikeus muuttaa, poistaa, siirtää tai lukita viestejä ja viestiketjuja harkintansa mukaan. Sääntöjä toistuvasti rikkovan käyttäjän pääsy keskustelualueelle voidaan estää tilapäisesti tai pysyvästi.

IBS-foorumi ei vastaa viestien sisällöstä eikä jukaistun materiaalin säilyttämisestä.