Olen ihmetellyt miksi Suomesta tilaamaani ruuansulattajaentsyymit ovat toimineet huonommin kuin aikaisemmin Jenkkilästä tilaamani valmiste. Hieman masentuneena olen tyytynyt taas ainaiseen ripuliini. Eilisen googlettelun ja lukutuokion jälkeen huomasin, että tuossa jenkkivalmisteessa on suolahappoa (tms.) mitä toisessa valmisteessa ei ole ja siksi on kenties toiminut paremmin. Luinkin pitkään hapottomasta mahasta ja se selittäisi, miksi minulla on usein syömisen jälkeen huono olo, oksettaa, ruoka saattaa nousta ylös ja röyhtäilyttää, eikä mitään imeydy. Mitään poltteen tunnetta ei ole koskaan. Stressi aiheuttaa mahahappojen vähyyttä, joten ei ole ihme jos niitä puuttuu. Onko kenelläkään saman tyyppisiä kokemuksia?
Tietenkin happovalmisteen raaka-aine on nyt maailmalla loppu eikä sitä tunnu saavaan mistään apteekista tai luontaistuotekaupasta testiin
Tietenkin happovalmisteen raaka-aine on nyt maailmalla loppu eikä sitä tunnu saavaan mistään apteekista tai luontaistuotekaupasta testiin