Ohje kopioitu täältä: http://yummy-baker.blogspot.se/2012/08/herkkukaurapatukat.html
Välipalapatukat (8 kpl)
5 munanvalkuaista
1 prk PROfeel vanilja proteiinirahkaa
3 dl kaurahiutaleita
2 rkl hunajaa
180 g kuivahedelmiä (esim kuivattuja omenoita*, karpaloita, melonia*.. mistä itse pidät)
ripaus suolaa
1 tl kanelia
Sekoita valkuaiset ja rahka keskenään. Pilko kuivahedelmät ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada seos esim. leipävuoan pohjalle ja paista 200 °C:ssa 20 minuuttia. Käännä sen jälkeen leivos vuoassa ja paista vielä 10 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa kahdeksaan osaan.
Patukat säilyvät jääkaapissa pari viikkoa, mutta pidemmän säilytyksen tarpeessa kannattaa pakastaa.
* Huom! Omenat ja vesimeloni eivät sovi ibsiläiselle.
Sopivia hedelmiä pitäisi olla mm.
Ananas
Appelsiini
Avokado
Banaani
Cantaloupe-meloni
Hunajameloni
Kiivi
Greippi
Mandariini
Mansikka
Mustikka
Papaija
Passion
Sitruuna
Vadelma
Välipalapatukat (8 kpl)
5 munanvalkuaista
1 prk PROfeel vanilja proteiinirahkaa
3 dl kaurahiutaleita
2 rkl hunajaa
180 g kuivahedelmiä (esim kuivattuja omenoita*, karpaloita, melonia*.. mistä itse pidät)
ripaus suolaa
1 tl kanelia
Sekoita valkuaiset ja rahka keskenään. Pilko kuivahedelmät ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada seos esim. leipävuoan pohjalle ja paista 200 °C:ssa 20 minuuttia. Käännä sen jälkeen leivos vuoassa ja paista vielä 10 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa kahdeksaan osaan.
Patukat säilyvät jääkaapissa pari viikkoa, mutta pidemmän säilytyksen tarpeessa kannattaa pakastaa.
* Huom! Omenat ja vesimeloni eivät sovi ibsiläiselle.
Sopivia hedelmiä pitäisi olla mm.
Ananas
Appelsiini
Avokado
Banaani
Cantaloupe-meloni
Hunajameloni
Kiivi
Greippi
Mandariini
Mansikka
Mustikka
Papaija
Passion
Sitruuna
Vadelma