Tälläsella ohjeella olen itse väsäillyt:
400g jauhelihaa
2 kananmunan keltuaista
grillausmaustetta (1-2tl)
suolaa (n.1tl)
ketsuppia
perunajauhoja
savustettu kinkku (leikkele)
valinnaisia jos pakki kestää:
sipuli
metwursti
Ei muutaku leikkaa leikkele pieniksi ja laita koko setti sekasin jossain kipossa, jos tuntuu liian notkealta tai jäykältä niin pystyy aika hyvin vielä pelaamaan perunajauhoilla / ketsupilla. Pyörittele sopivat pallot, ite tulee tehtyä tuosta 400g:stä ehkä se 10 lihapullaa. Oon vielä ripotellu pikkasen mausteita pullien päälle ennen uuniin laittoa.
Uuniin 175c ja oiskohan n. 25minuuttia, kannattaa halkassa loppuvaiheessa yks pulla niin näkee että on varmasti kypsä.
Sitte välillä oon tehny kermakastikkeen lihapullien kaveriksi (edelleen jos pakki kestää )
kerma
ketsuppi
gril.mauste
suola
Kerma pannulle ja ku vähä lämmenny ni perään ketsuppia , gril.maustetta ja suolaa -> hämmentele ja maista , mitä kauemmin kiehauttelet sen jäykempää kastikkeesta tulee.
400g jauhelihaa
2 kananmunan keltuaista
grillausmaustetta (1-2tl)
suolaa (n.1tl)
ketsuppia
perunajauhoja
savustettu kinkku (leikkele)
valinnaisia jos pakki kestää:
sipuli
metwursti
Ei muutaku leikkaa leikkele pieniksi ja laita koko setti sekasin jossain kipossa, jos tuntuu liian notkealta tai jäykältä niin pystyy aika hyvin vielä pelaamaan perunajauhoilla / ketsupilla. Pyörittele sopivat pallot, ite tulee tehtyä tuosta 400g:stä ehkä se 10 lihapullaa. Oon vielä ripotellu pikkasen mausteita pullien päälle ennen uuniin laittoa.
Uuniin 175c ja oiskohan n. 25minuuttia, kannattaa halkassa loppuvaiheessa yks pulla niin näkee että on varmasti kypsä.
Sitte välillä oon tehny kermakastikkeen lihapullien kaveriksi (edelleen jos pakki kestää )
kerma
ketsuppi
gril.mauste
suola
Kerma pannulle ja ku vähä lämmenny ni perään ketsuppia , gril.maustetta ja suolaa -> hämmentele ja maista , mitä kauemmin kiehauttelet sen jäykempää kastikkeesta tulee.