Mitä leipää syötte? Leivotteko itse vai ostatteko kaupasta?
Mä tykkään yli kaiken Vuohelan kaura-porkkanasämpylöistä (pakaste). Ne ovat gluteenittomia, maidottomia, soijattomia joten sopivat hyvin ibsiläiselle... ja makukin (+koostumus) on mahtava, toisin kuin monissa muissa gluteenittomissa leivissä.
Usein ostan myös riisi(maissi)kakkuja leivän korvikkeeksi, koska ne säilyvät pidempään.
Keliaakikkojen niistä valkoisista näkkäreistä (tais olla Semperin valmistamia) en taas erityisemmin tykkää niiden kivikovan koostumuksen vuoksi.
Nyt on tullut tämmönen uutuusleipä Uotilan kultakaura http://www.uotilan.fi/kultakaura . Täytyy kyllä testata jos tuo omaan lähikauppaan ilmestyy. Tulis varmaan halvemmaksi kuin nuo pakastesämpylät.
Mä tykkään yli kaiken Vuohelan kaura-porkkanasämpylöistä (pakaste). Ne ovat gluteenittomia, maidottomia, soijattomia joten sopivat hyvin ibsiläiselle... ja makukin (+koostumus) on mahtava, toisin kuin monissa muissa gluteenittomissa leivissä.
Usein ostan myös riisi(maissi)kakkuja leivän korvikkeeksi, koska ne säilyvät pidempään.
Keliaakikkojen niistä valkoisista näkkäreistä (tais olla Semperin valmistamia) en taas erityisemmin tykkää niiden kivikovan koostumuksen vuoksi.
Nyt on tullut tämmönen uutuusleipä Uotilan kultakaura http://www.uotilan.fi/kultakaura . Täytyy kyllä testata jos tuo omaan lähikauppaan ilmestyy. Tulis varmaan halvemmaksi kuin nuo pakastesämpylät.