Itse olen diagnoosin saatuani siirtynyt noudattamaan gluteenitonta ruokavalioa. Ruuan valmistuksessa ja leipomisessa olen käyttänyt erilaisia gluteenittomia jauhoja ja nehän ovat tunnetusti kalliimpia kuin tavalliset jauhot.
En ole oikein ajantasalla enkä ole ajanpuutteen takia perehtynyt IBS:n saloihin perinpohjin. Joten haluaisinkin vinkkejä teiltä muilta, mitä jauhoja käytätte ruuan valmistuksessa sekä leipomisessa, entä minkälaista leipää syötte. Itse ostan vain 100% kauraleipää, se sopii vatsalleni.
Ja jos joskus hairahdun syömään jotain vehnäjauhoista tehtyä pullaa, piirakkaa, kakkua ym, niin jo menee vatsa sekaisin.
Keliakiaa minulla ei ole, se on tutkittu kokeilla ja tähystyksellä.
Entä juomapuoli viihteellä, mitä teidän vatsa kestää?? Siiderit ja lonkerot ei ainakaan ole vatsaystävällisiä
En ole oikein ajantasalla enkä ole ajanpuutteen takia perehtynyt IBS:n saloihin perinpohjin. Joten haluaisinkin vinkkejä teiltä muilta, mitä jauhoja käytätte ruuan valmistuksessa sekä leipomisessa, entä minkälaista leipää syötte. Itse ostan vain 100% kauraleipää, se sopii vatsalleni.
Ja jos joskus hairahdun syömään jotain vehnäjauhoista tehtyä pullaa, piirakkaa, kakkua ym, niin jo menee vatsa sekaisin.
Keliakiaa minulla ei ole, se on tutkittu kokeilla ja tähystyksellä.
Entä juomapuoli viihteellä, mitä teidän vatsa kestää?? Siiderit ja lonkerot ei ainakaan ole vatsaystävällisiä